zaterdag 6 juli

Zomer Event

Op zaterdag 6 juli a.s. organiseert de Dordtsche Rugby Club een gezellige middag voor klein & groot, jong & oud...! Of je nu wel of niet lid bent van onze club of ouders en vrijwilligers; iedereen is welkom deze middag!

Wij ontvangen onze gasten graag vanaf 14.30 - 19.00 uur voor een middagje Rugby (spelen of kijken), gecombineerd met een drankje en een hapje in de vorm van een BBQ...

Uiteraard is er ook gedacht aan onze kleinste gasten! Zij kunnen zich vermaken op het springkussen, terwijl de ouders juichend langs de lijn staan.

De BBQ kosten voor deze middag zijn € 10,50 p.p. en kinderen t/m 12 jaar € 8,00 p.p.. Dit is inclusief een ijsje en exclusief de drankjes.

Ben je erbij? Stuur dan een e-mail naar info@dordtscherugbyclub.nl met het aantal gasten (evt. leeftijd bij kinderen) en een 06-nummer, zodat we je een tikkie kunnen sturen voor de betaling. Mocht je speciale wensen hebben (allergie, dieet, vega etc.) geef dit dan ook even aan via de mail!

Wij hopen jullie allemaal bij de rugby club te mogen begroeten op 6 juli a.s.!

Met vriendelijke groet,

Marc Suurmeijer, Theun Persoon, Marc Vingerhoets, Sjaak Kroon en Desiré Snellen.