Toernooi Roosendaal

Korte broek, schoenen, shirts en bitjes in de tas. We spelen vandaag een toernooi in Roosendaal.

Ons Miniteam (Leeftijd 10-11 jaar) verzamelt in de kantine van Rugbyclub Roosendaal om vervolgens warm te lopen. Na het warmlopen wordt nog wat overgegooid en wordt de tactiek besproken. De eerste partij gaat van start en na een ferme dropkick rent het gehele team naar voren en stevent af op het eerste doelpunt; een Try. Na twintig bloedstollende minuten eindigt de wedstrijd in een gelijkspel. Na een korte pauze begint de tweede wedstrijd. Ondanks goede tegenstand wordt deze verloren. De derde wedstrijd breekt aan. Een tackle, de bal wordt overgenomen en een Try volgt. De tegenstander neemt uit en scoort. Helaas net verloren.

Na afloop zitten we met een paar jongens nog even in het zonnetje en drinken en kletsen nog wat na. Alle jongens zijn het erover eens; het was weer een sportieve en geslaagde dag.

Ook zin om een keer te rugbyen? Meld je aan bij onze Rugby club en train een keertje mee. Tot gauw.