TBM toernooi Goes

Druilerig met een frisse zuidwestenwind. Vandaag weer Rugbyen. Alle kinderen tussen 6-12 jaar (Turven, Benjamins en Mini's) spelen deze keer een zaterdagochtend toernooi in Goes. Onze Dordtse Mini's spelen vier wedstrijden. Met teamwork, inzet en flitsende acties wordt de eerste wedstrijd met 9-0 gewonnen. Na nipt verlies tegen Etten-Leur volgen de laatste twee wedstrijden. Zwaar bevochten wordt de derde partij afgesloten met winst. Laatste tegenstander komt uit Ooisterwijk. Het gaat continu gelijk op, maar met een mooie Try volgt ook hier de overwinning. Onze Mini's worden gehuldigd en drinken na afloop nog wat in de kantine. Op naar 15 december.

Heb je na het lezen zin om een keertje mee te trainen. Prima dat kan altijd. Je bent van harte welkom.