Seizoen 2018 / 2019

Fialar toernooi 2017

Het nieuwe seizoen 2018 – 2019 staat voor de deur en de Dordtsche Rugby Club gaat nu niet alleen clusteren met RC Etten-Leur maar ook met RC Eilanders uit Middelharnis. Wij zullen uitkomen in de 4de klasse (hoogstwaarschijnlijk West) en zijn te vinden onder de naam RED Combinatie.

De officiële eerste training is dinsdag 21 augustus en als vanouds om 20:00 aan de Schenkeldijk. De donderdagen wordt er getraind bij REL in Etten-Leur ook om 20:00. Om goed op elkaar ingespeeld het nieuwe seizoen te starten wordt er 26 augustus meegedaan aan het Fialar toernooi te Wageningen. Aansluitend wordt er 2 september geoefend tegen The Bassets in Sassenheim en 9 september tegen Sparta in Middelharnis.

De competitie begint dan het aansluitende weekend. Volg de planning van de RED Combinatie in de agenda van de vernieuwde Dordtsche RC website. We kijken weer uit naar spannende wedstrijden met veel support aan de zijlijn en uiteraard gezellige derde helften. We zien jullie langs de lijn.