TBM-dag

15 juni | 09:30 - 12:30

TBM Team Banjamins | DRC

Zaterdag 15 juni is er weer een TBM dag bij onze club. De Turven, Benjamins en Mini’s uit de regio komen deze dag weer in actie. Ze spelen deze ochtend een aantal wedstrijden via een poule schema. We gaan er weer een gezellige dag van maken.

Ook aan de interne mens wordt gedacht. Deze ochtend staat onze bakkraam er weer met allerlei lekkers dat vrijwillig is gebakken door de ouders van de TBM. Alle opbrengst van de verkoop van deze bakproducten gaan direct in de clubkas, waarmee  we activiteiten organiseren voor de jeugd.

Datum:
Tijd:

Dordtsche Rugbyclub
Schenkeldijk 10
Dordrecht, 3328 LA Nederland

PRoefles inplannen

Wil jij een keertje de sfeer op onze club komen proeven? Dan ben je van harte welkom om vrijblijvend een aantal keer mee te trainen! Laat hier onder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.