ALGEMENE INFO

Normen, waarden, respect en discipline daar staat de Dordtsche Rugby Club voor. Een club voor jong, oud, dames en heren, waar gezelligheid en sportiviteit hoog in het vaandel staat.

Rugby kan door iedereen gespeeld worden. Ben je snel en beweeglijk dan is een plek aan de zijkanten van het veld (de wing) een goede plek om te spelen. Ben je klein maar behendig dan is het spel verdelen (de scrum half) misschien jouw plek. Ben je sterk en zwaar dan is een plek in de scrum jouw plek.

Rugby is een echte teamsport. Je speelt met elkaar en kunt niet zonder elkaar. Niet in het veld maar ook niet daarbuiten. Vele rugbyspelers hebben hechte vriendschappen voor het leven met hun teamgenoten!

Nieuwsgierig?

Dan ben je welkom op dinsdagavond en donderdagavond om te komen kijken of nog liever, mee komen trainen aan de Schenkeldijk te Dordrecht. De dames en heren trainen van 20:00-21:30.

Onze jeugd traint elke dinsdag- en donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur. Ook hier mag vrijblijvend een aantal keren meegetraind worden.

Wil je direct contact met ons opnemen dan kun je uiteraard bellen of een bericht sturen naar het volgende nummer: 06 – 19 945 416, email naar info@dordtscherugbyclub.nl of vul het contactformulier in!

Wil je direct contact met ons opnemen dan kun je uiteraard bellen of een bericht sturen naar 06 - 575 919 16